Luciekijktvooruit

Saila Sailing heeft regelmatig gasten aan boord die een moeilijke periode in hun leven doormaken. Bijvoorbeeld door chronische of terminale ziekte, intensieve mantelzorg voor anderen of het verlies van partner of kind.
Juist voor hen kan een ontspannen dag aan boord – even weg uit de drukte of spanning van alledag – een belevenis zijn die nieuwe energie geeft of een mooie herinnering schept aan een bijzonder moment met familie of vrienden.

Wat zijn Pro Deo dagen?

Soms hebben deze gezinnen, mantelzorgers of nabestaanden zelf niet de middelen om een dagje uit te organiseren. Daarom hebben we regelmatig Pro Deo dagen: ze kunnen dan op kosten van Saila Sailing een dag uitwaaien en bijtanken. Het is heerlijk om gasten volop te zien genieten voor wie het leven thuis bepaald niet makkelijk is!

Hoe werkt het?

    Avondzeil

  • Saila Sailing verzorgt de hele dag aan boord, inclusief lunch
  • we houden rekening met speciale omstandigheden wegens ziekte of handicaps
  • familie of vrienden zorgen voor de situatie thuis en het vervoer naar de haven
  • we kijken vooraf of onze gast voldoet aan de voorwaarden voor een Pro Deo dag (hierbij kan naar referenties worden gevraagd)
  • giften om deze Pro Deo dagen mogelijk te maken zijn natuurlijk altijd welkom (vraag de details) Of boek voor jezelf een tocht of vakantie en je draagt automatisch bij aan dit goede doel!

Aanmelden

Ken je een vriend(in), collega of familielid die het ronduit moeilijk heeft en een heerlijke dag aan boord met ontspanning en persoonlijke aandacht heel goed kan gebruiken? En kun je hem/haar zelf niet verrassen met een Saila Sailing cadeaubon? Neem dan gerust contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Of stuur ons een mail waarin je uitlegt wie volgens jou een Pro Deo dag verdient (en waarom).
  • Deze Pro Deo dagen worden mede mogelijk gemaakt door onze betalende gasten. Zonder hen zouden we Saila niet beschikbaar kunnen stellen voor dit goede doel. Hartelijk dank voor jullie bijdrage!