Zakelijke tochten

Bedrijfsuitje, teambuilding, coaching en training

Ook voor zakelijke zeiltochten op het IJsselmeer (bedrijfsuitje, team-building, training) zit u bij ons op de eerste rang. Saila is een uiterst representatief zeiljacht, met uitstekende voorzieningen en zeileigenschappen.
Bent u op zoek naar een inspirerende brainstorm locatie? Zou een team-building dag uw managers tot een hechter team smeden? Ziet u de unieke voordelen van een zeiltocht voor intensieve coaching of training?
Neem dan contact met ons op. Grote kans dat we samen met u tot een aantrekkelijk en effectief arrangement komen!

Bedrijfsuitje

Volop pret aan boordBij Saila Sailing maken we van ieder bedrijfsuitje een feest.
Er is voor iedereen ruimschoots tijd om te sturen, navigeren of zeilen te trimmen. Natuurlijk kun je ook gewoon relaxen, dat lekkere zonnetje meepikken of bijpraten met je collega. Onderweg serveren we lekkere hapjes en drankjes. De indeling van de dag en de activiteiten hangen volledig af van de wensen en ervaring van de gasten. Tot nu toe is iedereen na afloop razend enthousiast!
We overleggen graag met u over de mogelijkheden!

Team-building & training

ZeilhijsenZeiljacht Saila biedt de perfecte entourage voor een dagje team-builden of trainen: uit de eigen comfort zone, samen werken aan een duidelijk doel en veel interactie. Saila Sailing werkt samen met professionele trainers en coaches om van uw medewerkers een hechter en efficiënter team te smeden. Sterke kanten en valkuilen worden feilloos geregistreerd door kleine camera’s aan boord. Het terugkijken van de beelden levert altijd weer interessante evaluaties op.
We overleggen graag met u over de mogelijkheden!

Coaching

VictorGesprekDe intimiteit van een zeiljacht levert echt contact op. Tel daarbij de ontspannen sfeer waar Saila Sailing om bekend staat en je hebt de ideale omgeving voor vruchtbare coaching.
Samen met ervaren coaches maken we dag- of weekendtochten waarin gasten intensief begeleid kunnen worden in hun zoektocht naar zichzelf, hun plek in de maatschappij of in het verwerken van een ingrijpende gebeurtenis.
Bent u coach of trainer? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Events

LandvastRVSBolderSpecial events krijgen extra dynamiek in de entourage van ons representatieve jacht. Uw medewerkers, klanten of prospects krijgen een dag die ze zich nog lang en met plezier zullen herinneren. Geheel in uw huisstijl en met professionele partners staan wij garant voor een geslaagde dag.
Waar nodig regelen we meerdere schepen of ondersteunen we uw organisatie bij het organiseren van het event.
Interesse? Maak een afspraak met ons voor een vrijblijvend gesprek.
GoProHero3Voor trainingen aan boord hebben we een uniek Sea-it™ video systeem ontwikkeld dat de verrichtingen aan boord vastlegt. Trainers en coaches kunnen de beelden gebruiken om na afloop samen het gedrag van de deelnemers te evalueren. Neem contact met ons op over de mogelijkheden om dit in te zetten voor uw training of team-building event. Of kijk op foto & video voor de mogelijkheden.