Het schip

Saila is een zeewaardig zeiljacht van 12 meter lengte. Comfortabel, maar ook gebouwd voor alle omstandigheden die je op zee kan tegenkomen. Saila is een Dufour 405 Grand Large, in 2010 uitgeroepen tot European Yacht of the Year. Als je aan boord bent merk je waarom.

Saila: snel en comfortabel zeiljacht
Veel ruimte aan dek en in de kajuit

Het schip is heel geschikt om een dag lekker te zeilen, maar heeft ook alle voorzieningen om langere tijd aan boord te verblijven. ’s Avonds kan worden afgemeerd in een haven of we gaan voor anker op een prachtige plek in de natuur.
Behalve Nederland behoren ook Engeland (inclusief Kanaal Eilanden), Frankrijk, België, Denemarken, Noorwegen, Zweden en Duitsland tot het vaargebied van Saila.

Aan dek

De ruime kuip en de voorzieningen aan dek maken Saila een fijn schip voor zowel sportieve zeilers als daggasten en vakantiegangers.


Kajuit

In de gezellige kajuit voelen onze gasten zich snel thuis. Door de ruime en efficiënte indeling is er overal stahoogte en veel comfort. Ook als het buiten fris is houdt de verwarming het binnen behaaglijk warm.


  • Open ons interactieve panorama en neem een kijkje in de kajuit van Saila. Als je het panorama beeldvullend maakt waan je je al aan boord!

Hutten

Er zijn twee 2-persoons hutten voor de gasten. Als we met meer gasten op pad zijn kan in de kajuit ’s avonds nog een extra 2-persoons bed worden gemaakt.

Douche en toilet

Saila is voorzien van een toilet, wasbak en douche met warm en koud stromend water. Net als thuis, alleen iets compacter.

Plattegrond

De gastenverblijven bevinden zich aan weerszijden van de trap. Onder zeil is dit onderdeks (naast de kajuit) ook de beste plek om te rusten.

Aan dek hebben we op Saila alleen op de kuipbanken een houten toplaag (iroko).