Mieke

Fantastische dag!

Wat een ongelooflijk heerlijke dag hebben wij gehad op Saila! Zo’n dag is iedereen aan te raden (eventueel met iets minder wind :-)). Zitten nu nog heerlijk na te deinen op de bank… Ontzettend bedankt voor deze fantastische dag!

Mieke en David

We genieten iedere keer weer na...

Precies een week geleden genoten we van de mooie zeildag. We genieten iedere keer weer na als we de foto’s bekijken!

Mark & Annet

In één woord: geweldig!

Gisteren zijn we met Hans en Lilias ‘even’ op en neer naar het mooie havenplaatsje Enkhuizen gevaren, over het Markermeer. In één woord: geweldig!
Hans en Lilias verstaan de kunst om je lekker sportief bezig te laten zijn op een relaxte manier.
Nu, een dag later, genieten we nog na en hebben al gekeken naar de mogelijkheid om samen wat zeillessen te nemen….

Truus en Herman

Pracht team!

Hans en Lilias, bedankt voor de superleuke zeilweek!!
Weer of geen weer, jullie maken er iets moois en gezelligs van.
Jullie vormen een pracht team!

Paola en Coert

Een echte aanrader!

Een echte aanrader!
Super om mee te maken en zelfs ook mee te doen (zonder risico’s door de vakkundige begeleiding van Hans en Lilias).
We hebben gezeild over het Markermeer. Wat een belevenis en wat was het heerlijk om er even helemaal uit te zijn. Lekker het water onder je voelen, de wind in je haren, prachtige uitzichten. De gastvrijheid en kennis van zaken van Hans en Lilias maakten het helemaal compleet. Hans en Lilias, nogmaals super bedankt!

Hans en José

Kinderen op hun gemak

Wat een geweldige dag hadden we gisteren weer! We genieten vandaag allemaal na. Erg leuk om te ontdekken dat er ook bij onze kinderen wel wat zeilliefde zit: dat gaan we de komende jaren zorgvuldig koesteren en voeden 🙂 Grote dank weer, speciaal ook voor jullie gastvrijheid voor de kinderen, zij voelden zich echt op hun gemak! Dank, dank, dank!

Familie Van der Beek

Veel gelachen!

Het was een geweldige dag, we hebben echt vanaf het moment van aankomst bij de haven tot het vertrek naar huis genoten. Het prachtige zeilweer, windkracht 4 met een gulle zon erbij was in onze situatie echt perfect.
Saila is een prachtig schip, van alle gemakken voorzien, echt een belevenis om daarmee te zeilen!
Wat heerlijk om met mensen als jullie een dag door te brengen. We hebben oprechte belangstelling ervaren, gezelligheid, veel plezier en veel gelachen! Hans en Lilias, jullie zijn echte mensen mensen… Dat betekent veel in deze tijd van verkilling en zakelijkheid. Volgens ons zal iedereen zich bij jullie ontspannen kunnen voelen en heerlijk genieten van het zeilen.
Hans, je hebt leuke zeillessen gegeven en je gaf ons het gevoel dat we aan het roer al heel aardig ons mannetje konden staan…we kijken met veel plezier terug op deze dag!

Jeannette Groothedde

Mooie foto's

Wauw! Wat een mooie foto’s, Hans.
Ze laten goed zien hoe we zaten te genieten.

Monniek Groen

Heerlijk zeilweekend

Nagenietend bij het bekijken van de prachtige foto’s denken we terug aan een heerlijk zeilweekend. We voelden ons allemaal thuis op jullie schip en Hans wist ons allemaal op een ontspannen manier te betrekken bij het zeilen. Het was goed om zo als gezin aan teambuilding te doen. Jullie aanwezigheid was heel prettig en er waren ontspannen gesprekken. Ook het eten was goed verzorgd, Lilias je had perfect rekening gehouden met mijn dieet. Kortom een prachtige herinnering!

Pieter en Saskia

Net een lange vakantie

Bij deze nog eens hartelijk dank voor het schitterende weekend! We hebben enorm genoten. Het was net een lange vakantie. Zeker voor herhaling vatbaar.

Johan en Linda

Zeilervaring

Priscilla, de kinderen en ik zijn ontzettend blij met de opgedane zeilervaring! Het was een mooie dag die wij niet zullen vergeten…Wij gaan jullie bij onze vrienden en kennissen aanbevelen!

Jay en Priscilla

Dit wordt voor ons nog lang nagenieten...

…of we nog eens terugkomen? Er blijft nog veel te leren en te ervaren, dus de kans is groot dat Hans en Lilias terug met die bende uit Vlaanderen opgescheept zitten J
Kortom, een fan-tas-tische en geweldig leuke ervaring … dit wordt voor ons nog lang nagenieten …

Eva van Erp

Absolute aanrader!

Hans en Lilias, de schippers van Saila Sailing, zijn een ervaren zeil-echtpaar en bieden je een zeilervaring-op-maat. Wat kan je? Wat wil je leren? Waar wil je naar toe zeilen?
Door als gast al zeilend te mogen experimenteren krijg je vertrouwen in wat je doet. Omdat zij je hier in aanmoedigen, zonder teveel woorden, durf je buiten je grenzen te gaan en ontstaat er een heerlijk avontuur met het water, de wind en de boot.
Ook dit keer stapte ik na een zeilweekend met hen op de wal en had het gevoel ver, heel ver weg geweest te zijn.
Een absolute aanrader!

Margriet Broekroelofs

Top week

Vorige week was voor mij echt een top week.
Het zeilen was voor mij het allerleukste (veel leuker dan musea).
Het leukste stadje vond ik Enkhuizen. Ook de knopen waren plezant.
Ik ga die dagen nooit vergeten.

Seppe (11 jaar)

Alles mocht en niets moest!

We zijn een paar weekends geleden met Hans en Lilias gaan zeilen. Het was voor ons de eerste keer en erg spannend. Het werd een topweekend! We reden ontspannen terug naar huis met een pak informatie en kennis die Hans en Lilias ons deelden. Alles was ongedwongen: alles mocht en niets moest! Ook de kookkunsten van Lilias mogen er zeker en vast zijn!
Ze zien ons zeker terug!

Karlien

Bijzonder!

Wat ontzettend leuk om weer wat foto’s terug te zien van het fantastische weekend!
We hebben enorm genoten en zullen zeker nog een keertje met jullie meevaren!
We kunnen het meevaren met jullie aan iedereen aanbevelen, wat stellen jullie gasten op hun gemak. Bijzonder!

Lisette

Very friendly service

We had a wonderful sailing experience on the Ijsselmeer in the sun with our team from work. Very friendly service and home-made cooking on the deck in the evening. It is also fun to play captain and sailor during the tour.

Dirk (Germany)