Foto & video

Van je tijd aan boord wil je natuurlijk een leuke herinnering bewaren door spontane foto’s of een videoclip. Als je zelf niet handig bent met camera’s zorgen wij dat je toch een heel bijzonder aandenken hebt aan je tijd aan boord. Met sprekende foto’s of een professionele videoclip. Schipper Hans heeft meer dan 30 jaar ervaring in professioneel filmen en fotografie. Speciaal voor onze gasten hebben we gunstige tarieven voor een prachtig fotoboek of sprekende video.

Napret

Saila-Sailing-foto-collageLijkt een mooie fotoreportage of unieke videoclip je wel wat als aandenken aan een fantastische tijd aan boord? Laat dit dan van tevoren even weten, zodat we je wensen even door kunnen nemen. De ervaring leert dat onze gasten veel napret hebben door foto’s of videoclips. Het is daarom ook heel geschikt als extra geschenk bij een cadeaubon.

Sea-it: zien is geloven

GoProGiek Speciaal voor zakelijke tochten hebben we ons Sea-it™ video systeem ontwikkeld: de activiteiten aan dek worden met mini camera’s gefilmd.
Trainers en coaches kunnen hiermee na afloop samen met de deelnemers gedragingen en interactie evalueren. Later terugkijken voor een follow up aan de wal kan natuurlijk ook.
De beelden zijn vaak onthullend, soms ook heel grappig en altijd leerzaam. Neem contact met ons op over de mogelijkheden om Sea-it™ in te zetten voor uw training of teambuilding event.