Les op eigen schip

Hans en Lilias als (extra) bemanning op eigen schip? Dat kan!
Wil je specifieke vaardigheden op je eigen boot oefenen of mis je nog de ervaring om bepaalde tochten al helemaal zelf te ondernemen? Dan kunnen we bij je aan boord stappen om samen met jou die vaardigheden te oefenen of die extra ervaring in te brengen tijdens een tocht. Neem contact met ons op over je wensen.

Instructeur

Hans is als ervaren zeiler en instructeur beschikbaar. Hij legt je graag de fijne kneepjes aan boord uit, helpt je met het leren kennen van je schip en heeft vanuit zijn ruime ervaring vaak ook nuttige suggesties als er aan boord iets hapert of defect raakt.

€275,- per dag RESERVEER

Opstapper

Lilias is als opstapper beschikbaar. Voor die extra paar handen aan boord, die ook nog eens goed lijntjes kunnen gooien en lekkere maaltijden kunnen bereiden… Lilias is ook goed met kinderen, waardoor ouders zelf de handen wat vrijer hebben voor het zeilen.

€145,- per dag RESERVEER

Deze tarieven zijn exclusief reiskosten naar vertrek- en aankomsthaven, maaltijden, etc.

Deliveries

We kunnen je boot ook zonder dat je zelf meevaart voor je van A naar B varen. Deze aanbrengtochten (deliveries) van je jacht worden per situatie begroot. Om de veiligheid van schip en bemanning te kunnen waarborgen stellen we eisen aan de staat en uitrusting van het schip dat we voor de eigenaar overvaren.