Uitwaaien met vrienden of familie

Zeilen met schipper

Zeilen op Saila is een belevenis. Zodra we de trossen los gooien varen we een andere wereld binnen. De beslommeringen aan de wal zijn ver weg. Het spel van wind en water brengt je ontspanning en avontuur. Aan boord is volop ‘quality time’ met je partner, kinderen of vrienden. Bij terugkomst voelt het alsof je er heel lang tussenuit bent geweest!

MoederDochterVierkantWe hebben leuke dagtochten en weekend- of midweek arrangementen. Ook is het mogelijk om je ultieme vakantie te hebben aan boord van Saila, waarin avontuur en ontspanning hand in hand gaan.

Zorgeloos zeilen

Zeilen met schipper Hans betekent zorgeloos zeilen: je draagt geen verantwoordelijkheid voor het schip maar kunt toch heel actief meezeilen. Of juist lekker onderuit zakken in de kuip en genieten van zon, wind en water.
Het zeewaardige zeiljacht Saila is niet alleen geschikt voor sportieve zeilers. Het is ook een heel veilig schip voor gezinnen met kinderen. Ideaal voor een weekendje weg of een heerlijke vakantie!

IJsselmeer en verder…

Korte tochten zeilen we op het IJsselmeer, Markermeer en de Waddenzee. Een prachtig vaarwater omringd door leuke havenplaatsen en Waddeneilanden. Bij langere tochten kunnen we ook naar de Noordzee (Engeland, België, Noorwegen en Denemarken), Atlantische kust (Frankrijk en Kanaaleilanden) en Oostzee (Zweden, Noorwegen, Denemarken en Duitsland).

KrijtrotsenDoverSailaGiek