Zomer 2022: Zeilvakantie in Noorwegen en Zweden

Saila zeilt deze zomer weer naar Noorwegen en Zweden!

We zeilen in juli naar Noowegen en naar de Zweedse scherenkust boven Göteborg, een prachtig zeilgebied met ongerepte natuur, gezellige dorpjes en rustieke ankerplekken. Eind augustus zeilen we (waarschijnlijk via de Oostzee) weer terug naar Nederland. Samen met onze gasten bepalen we per dag waar we heen gaan en of we een haven(tje) aandoen of ankeren. Of je zelf actief (mee)zeilt of de prachtige omgeving vanuit de kuip lekker aan je voorbij laat glijden bepaal je helemaal zelf.

Op de honderden eilanden kun je prachtige wandelingen maken in de ongerepte natuur. Kinderen kunnen heerlijk klauteren op de rotsen.

Je kunt in verschillende Noorse en Zweedse havenplaatsen op- en afstappen. Tussen Nederland en Noorwegen / Zweden (Göteborg) zijn iedere dag meerdere vluchten en ook met de auto zijn de kusten van Noorwegen en Zweden goed bereikbaar.

 

Er kunnen 4 gasten mee in de twee gastenhutten (Bij gezinnen of vriendengroepen kunnen er nog 2 extra gasten in de kajuit slapen).


 

Saila Sailing heeft een unieke all-in formule, zodat je precies weet waar je aan toe bent.
inclusief-ontbijt-en-lunch

€ 109,- persoon/dag
Deze prijs is all-in (dus géén reserveringskosten, schoonmaakkosten, eigen risico, borg, brandstof, etc. en inclusief schipper, reddingsvesten, ontbijt, lunch en drinken).
Avondeten aan boord (incl. drinken) voor € 15,- p.p.
Gratis kennismakingstocht

Als je een zeilvakantie boekt op Saila bieden we je geheel gratis een dag zeilen op het IJsselmeer aan! Je kunt dan zonder extra kosten met ons en de boot kennismaken. En je hebt natuurlijk een superleuke dag uit!

Mijlen maken?

Wil je je zeilervaring op een hoger plan brengen en flink mijlen maken, neem dan contact met ons op voor een tocht waar we langere stukken aaneengesloten zeilen. Schipper Hans brengt je met veel plezier de fijne kneepjes van het navigeren en zeilen bij. Tijdens deze mijlenmakers maak je veel zeiluren maar doen we ook regelmatig een haven aan.