Vakantie: dromen worden werkelijkheid!

FranseKust

Stap voor één of meer weken met familie of vrienden aan boord van Saila voor de ultieme vakantie!
Heerlijke zeildagen, authentieke havenplaatsjes en beschutte ankerplaatsen: schipper Hans stelt samen met de gasten de ideale reis samen. Het IJsselmeer en de Waddenzee liggen om de hoek, maar we zeilen ook naar Engeland (Londen, zuidkust, oostkust of Kanaaleilanden), Frankrijk of Scandinavië (fjorden, Oostzee).
In het buitenland op- of afstappen is ook mogelijk. Wij garanderen je een onvergetelijke tijd met je familie of vrienden!

Zomer 2014: Zeilvakantie Kanaaleilanden

Saila gaat deze zomer weer naar de Kanaaleilanden!

Zeilvakantie Kanaaleilanden

Goed nieuws voor mensen die van zon, strakblauwe zee, prachtige ankerbaaien, idyllische dorpjes en fantastische natuur houden. Na het succes van afgelopen zomer gaat Saila ook dit jaar weer rondscharrelen tussen de Kanaaleilanden. Fietsen, zwemmen, wandelen en natuurlijk fantastisch zeilen in deze prachtige Engelse archipel voor de Normandische kust. ’s Avonds een gezellig terrasje pakken of in een mooie ankerbaai aan dek nagenieten in de zwoele zomeravond.
Verras je gezin met een avontuurlijke vakantie met voor elk wat wils, of boek samen met vrienden de vakantie van je leven! Gezellig met je partner een privé cruise door dit betoverende gebied kan natuurlijk ook.

Vakantie Kanaaleilanden

Je kunt meevaren vanuit Nederland, of aan boord stappen in een Franse haven voor een onvergetelijke tijd aan boord van Saila. We stemmen de route en lengte van de tochten af op de wensen van onze gasten. We weten de mooiste (anker)plekken, strandjes en havenplaatsjes. Samen komen we tot een tocht die helemaal bij je past!

Saila aan een mooring bij het eiland Sark

Klifpad naar Little Sark

Saint Peter Port op Guernsey

Saint Martin's Point op Guernsey

Onder zeil richting Herm

Terrasje op het autovrije Sark

Dolfijnen kijken bij Jersey

Dolfijnen bij de boot!
Er kunnen 4 gasten mee in de twee gastenhutten (eventueel nog 2 extra in de kajuit).

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Je zult versteld staan wat er allemaal mogelijk is. Reserveer snel een (mid)week voor je gezin of met vrienden en mis deze unieke ervaring niet!

Dit arrangement is voor maximaal 6 personen. Saila Sailing heeft een unieke all-in formule, zodat je precies weet waar je aan toe bent.
inclusief-ontbijt-en-lunch

€ 576,-/dag (maximaal 6 gasten)
Deze prijs is all-in (dus géén reserveringskosten, schoonmaakkosten, eigen risico, borg, brandstof, etc.
en inclusief schipper, reddingsvesten, ontbijt, lunch en drinken!) en geldt bij huur van het hele schip.

 

TIP: Een zeilavontuur op Saila rond de Kanaaleilanden is ook heel goed te combineren met een bezoek aan Parijs of een vakantieperiode elders in Frankrijk. Je kunt in een Franse havenplaats (zoals Cherbourg, Granville St. Malo of Paimpol) inschepen. Guernsey, Jersey of Alderney zijn ook per vliegtuig bereikbaar. Een korte bus- of taxirit brengt je dan naar Saila in de dichtstbijzijnde haven.
Lees ons reisverslag Kanaaleilanden 2013

Zeilverslag KanaaleilandenMeer weten over deze fascinerende bestemming? Nienke heeft een uitgebreid reisverslag geschreven van onze tocht naar de Kanaaleilanden in 2013. Samen met de foto’s krijg je een goede indruk van een zeilend bezoek aan deze eilandengroep.

Om het zelf te beleven is natuurlijk nog veel leuker!

Mijlen maken?

Wil je je zeilervaring op een hoger plan brengen en flink mijlen maken, neem dan contact met ons op voor een tocht waar we langere stukken aaneengesloten zeilen. Schipper Hans brengt je met veel plezier de fijne kneepjes van het navigeren en zeilen bij. Tijdens deze mijlenmakers maak je veel zeiluren tegen een relatief bescheiden budget.